marți, 9 februarie 2010

CONSULTANTUL TAU IN IMAGINE




Fashion fades, only style remains the same.
Coco Chanel






Beautiful-you , este un blog al fiecaruia dintre noi...tu esti frumos sau destept sau talentat..O stii , o simti, dar nu stii cum sa o evidentiezi. Eu te pot ajuta sa il descoperi pe acel tu , frumos din tine si sa incepi sa il 'porti' in societate, sa il expui. Se spune ca nu trebuie sa judeci o carte dupa coperta sa insa de cele mai multe ori esti convins sa o cumperi fiind atras de coperta ei.


Consultantul in imagine este profesorul tau personal , sfatuitorul si antrenorul care te ajuta sa iti evidentiezi atuurile si avantajele in trei domenii:
Imagine si stil - ingrijire, par, machiaj, culori, garderoba si cumparaturi personale
Comportament- personalitate, managementul stress-ului, eticheta si protocol
Abilitati de comunicare- dictia, limbajul trupului, socializarea, solutionarea conflictelor.
Consultantul de imagine are grija sa te cunoasca din punct de vedere al personalitatii si stilului de viata . In functie de acestea stabileste ce poate fi mai bine pentru tine, atat ca aspect fizic (vestimentatie, stil , in functie de profesie sau evenimente) dar si ca atitudine pe care o poti aborda in situatii diverse. Acest “antrenor” nu te ajuta daca ai probleme mentale grave, gen dementa, paranoia sau schizofrenie, el se ocupa mai degraba de latura sociala, interactiva, a clientului. Consultantul de imagine se ocupa atat cu indrumarea profesionala, stimularea si oferirea unor critici constructive, cat si cu probleme care tin de psihoterapie, tranzitie, neintegrare, dating, familie, educatie, comportament social etc.
Fie ca sunteti corporatie sau individ, un consultant in imagine va invata cum sa va imbunatatiti imaginea profesionala

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu